28 Nov 2012

Green Kitchen Stories

Skrevet af Karen
Green Kitchen Stories

Det var et indlæg på Dansk Vegetarforenings facebookgruppe, der for nogen tid siden henledte min opmærksomhed på Green Kitchen Stories. Jeg skulle bruge inspiration til årets julefrokost og hvad jeg skulle fylde i vidunderet i år. Og der var den så pludselig - inspirationen - for David og Luise, som skriver Green Kitchen Stories, havde i 2011 bragt et indlæg med opskrifter til en vegansk og glutenfri jul, og det var det, som vegetarforeningen linkede til. Hurra!

Se en gang, ser det ikke lækkert ud? Jeg regner i hvert fald med, at jeg kaster mig ud i mini-tærterne med krydret spinat og svampe på mandelbund og de smukke, rødkålsindpakkede ovnbagte safran-falafler. Og sikkert også (en variant) af quinoa-grønkålssalaten med granatæblekerner.

Der er meget andet vegetarkræs hos Green Kitchen Stories, der udmærker sig ved de ualmindeligt smukke billeder og enkle design. Ikke alle opskrifter er glutenfrie, men bloggen er bestemt et jævnligt besøg værd. Du kan også følge dem på Facebook: http://www.facebook.com/greenkitchenstories eller hente deres opskrifter ned på din smartphone eller tablet via The Green Kitchen App (fås dog ikke til Android, så den kan jeg ikke udtale mig om).

Forside-snapshot

Kommentarer

Jeg ønsker blot at vide om du/I udgiver et ugentlig/månedlig nyhedsbrev.
Hvis der bliver udgivet et nyhedsbrev, vil jeg gerne tilmeldes dette.

PS: god weekend

Med venlig hilsen

Henriette Kappel Terp-Hansen

Hej Henriette

Lige pt. har jeg ikke noget nyhedsbrev, selvom jeg har da overvejet det. Jeg har også overvejet, om jeg skulle hoppe på Facebook med mit lille univers her. Måske begge dele. Det vil jeg så tænke lidt ekstra over, når du nu har rejst spørgsmålet :-)
Her & nu kan du overveje at abonnere på mit RSS-feed: http://karensunivers.dk/rss.xml

Også god weekend til dig - og tak fordi du skrev.

Mvh.
Karen

Tilføj kommentar