9 Dec 2007

Te

Skrevet af Karen

Sort te, grøn te, hvid te og urteteer. I betragtning af, hvor lidt te jeg egentlig drikker, har jeg altid alt for mange slags te i det lille skab, hvor husbondens kaffe og børnenes kakao må deles om den smule plads, der er tilovers ved siden af utallige tedåser, tepotte og fyrfad.

For tiden drikker jeg:

Mo Zhen Black Needle - en mild og meget dejlig ristet grøn te med en rigtig god smag. Jeg brygger den direkte i koppen: Et nip blade (nåle) i bunden af koppen, vand over. Man kan brygge på bladene to gange, evt. med lidt friske nåle til anden omgang. Købt hos Chaplon Tea, men fås også hos Te Templet.

Pebermynte-te - Chaplon tea har simpelthen den bedste pebermynte-te, jeg nogensinde har fået. En dejlig opkvikker og virkelig god ved ondt i halsen, hoste og forkølelse.

Yogi te Green Chai - en lækker krydret chai, man typisk ville drikke med mælk og sukker. Det gør jeg så ikke, men den er nu også dejlig uden. Fås efterhånden i de fleste dagligvarebutikker og i helsekostbutikker.

Grøn Te Ekstrakt Ekstra - pulveriseret grøn te med masser af antioxydanter og god smag. Pakket i breve, der gør den praktisk at have med på kontoret. Opkvikkende og god at rense munden med efter frokost. Fås i helsekostbutikker.

emner: