Om Karens Univers

Hej! Jeg hedder Karen (overraskende nok ...) og Karens Univers er min digitale legeplads. Det startede for snart mange år siden med et ønske om at have et sted at placere mine opskrifter, citater, digte, gode links og andet, man sådan lige kunne få brug for at slå op eller henvise til.

Det har skiftet udseende, platform og fokus mange gange undervejs. I dag er det nok opskrifterne, der fylder mest, men det betyder ikke, at jeg ikke har ambitioner (masser af ambitioner!) om hive nogle af de andre ting frem igen, skrive spændende artikler, boganmeldelser og ... - når jeg altså lige får skabt lidt luft i min hverdag.

Hverdagen deler jeg med min mand gennem snart 30 år - børnene er flyttet hjemmefra, men kigger stadig forbi til aftensmad i ny og næ. Vi bor mellem to motorveje i det nordlige Sjælland (men tager altid toget og cyklen) i et rummeligt rækkehus med en frimærkestor have, som jeg har udvidet med en lidt større af slagsen hos den lokale haveforening. For jeg elsker at lege med jord og planter og har en særlig forkærlighed for de planter, der kan spises, både de vilde og de tamme.

Det hænger jo meget godt sammen med en anden af mine hobbyer - at nusse rundt i et køkken. For jeg er noget af et madøre, selvom det de senere år har haft sine særlige udfordringer. Men der er nu ikke noget bedre end et lækkert hjemmelavet måltid mad af råvarer man selv har dyrket eller samlet.

Når jeg ikke står i grønsager til op over begge ører, bruger jeg min opmærksomhed og indføling på at løsne spændinger i krop og sind for mine klienter i min klinik, Det Blide Tryk og på mine yogahold hos Underground Yoga.