24
Jan
2010
Spinatsovs
Skrevet af KarenOverraskede lækker dip/sovs med den vildeste, giftiggrønne farve.
Tyvstjålet fra Vegetarisk Vellyst af Tina Scheftelowitz og Christine Bille Nielsen - en bog, jeg kan anbefale på det varmeste!
Ingredienser
- 500 g (frossen) spinat
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 4 spsk vand
- chiliflager
- salt
Fremgangsmåde
Hæld spinaten i en gryde med en anelse vand og varm den igennem. Pres hvidløget ned over spinaten, drys lidt salt over og hæld hele molevitten i en blender sammen med olivenolie og et behersket drys chiliflager. Blend helt glat. Du kan evt. justere konsistensen med lidt kogende vand, men den må gerne være lidt tyk.
Servér!
Tips:
- Skøn til ovnbagte rodfrugter, quinoa-postej med selleri, falafler, hirsedeller og champignon-aubergine klatkager. Også god ovenpå pizza i stedet for guacamole. Eller som dip til stænger af rå grønsager.
Tilføj kommentar