Boganmeldelser

7 Feb 2013

Den er lille og smart og fuld af inspiration til lækre, veganske måltider året rundt. Med ”Grøn Glæde” i hånd(taske)en bliver det nemt at købe ind og planlægge ugens måltider.

”Grøn Glæde” er en fin samling sunde, veganske opskrifter med ugeplaner og indkøbslister. Den er udarbejdet af to unge professionsbachelorer i Ernæring og Sundhed, og det mærker man tydeligt i de første – og de sidste – afsnit, hvor de med stor omhu gennemgår fordelene ved vegetarisk kost, hvilke næringsstoffer vi skal have, hvor får vi dem fra osv., energifordeling og økonomi m.m.

30 Dec 2012

Det helbredende køkken er en kort og overskuelig kur på udelukkende vegetabilsk mad og er resultatet af et banebrydende, videnskabeligt samarbejde mellem fire danske eksperter på mad og ernæring. Den er i særlig grad rettet mod mennesker med type 2 diabetes, forhøjede kolesteroltal og/eller overvægt, men gavner alle, der gerne vil leve sundere og havde det bedre. Maden er vegetabilsk, fordi flere undersøgelser viser, at selv mindre mængder kød og mejeriprodukter øger risikoen for diabetes og overvægt.

Subscribe to RSS - Boganmeldelser