18
Jun
2020
Ugemenu juni 2020
Skrevet af KarenSpinaten har stået så fint i år og er nu ved at gå i blomst, så den spiser vi en del af for tiden sammen med skønne, nye kartofler, asparges, dild, persille og purløg. Og så er det salattid. Jeg er meget glad for middagssalater, nok også mere end resten af familien, men de finder sig som regel i det. Her i sidste halvdel af juni kommer ugemenuen derfor til at se således ud:
Fut-salat
med asparges

Hummus
med gnavegrønt og oliven

Pasta med pesto

Grøn rispande

Asparges med kikærtepolonaise,
spinatsalat og nye kartofler

Kidneybønnekarry

Lun spinatsalat med marinerede courgetter og oliven


Fut-salat
med asparges

Hummus
med gnavegrønt og oliven

Pasta med pesto

Grøn rispande

Asparges med kikærtepolonaise,
spinatsalat og nye kartofler

Kidneybønnekarry

Lun spinatsalat med marinerede courgetter og oliven
