Pasta

27 Sep 2013

Sorte risnudler

Skrevet af Karen
Sorte risnudler

Jeg er blevet rigtig glad for King Sobas glutenfrie sorte risnudler. De er flotte med deres sorte farve (fra sorte ris), har et godt bid og smager skønt. Jeg bruger dem især til pesto og Blomkål Josefine (SÅ smukt med den sorte farve til det hvide og grønne), men de er også gode kolde til salater eller stegte i asiatiske wokretter. Der er mange andre gode, glutenfrie nudler fra King Soba, men de sorte her er mine yndlings.

emner: 
31 Maj 2008

Pasta

Skrevet af Karen
emner: 

Det er ikke helt nemt at finde pasta, der både er naturligt glutenfri og blodsukkervenlig (dvs. af fuldkorn og helst uden majs). Ofte skifter jeg i stedet pastaen ud med f.eks. dampede grønne bønner, friske asparges, strimler af courgette overhældt med kogende vand eller små puy-linser - kogte eller spirede.

Men af og til må der bare 'rigtig' pasta til, og her er nogle af mine yndlinge:

1 Apr 2008

Hjemmelavet pasta

Skrevet af Karen

Maria har gjort mig opmærksom på, at jeg ikke skriver, hvor meget fiberhusk der skal i opskriften til hjemmelavet boghvedepasta.

Det skyldes, at der slet ikke skal fiberhusk i, når man bruger æg. Jeg må være kommet til at blande to opskrifter sammen, da jeg eksperimenterer med en udgave uden æg (dog foreløbig uden det store held).

Jeg har rettet opskriften og siger mange tak til Maria, fordi hun gad skrive og gøre mig opmærksom på det!

emner: 
Subscribe to RSS - Pasta