6
Apr
2017
Ugemenu april 2017
Skrevet af KarenForår - der er en overflod af små, fine skud af både skvalderkål og brændenælde ude i mosen, og grønkålen har sat de lækreste skud fra stammen. Det gror så småt under træerne i min lillebitte skovhave og på det lune hjørne ved skuret er purløgene store nok til at blive klippet. Sammen med de sidste rester af småkedelige rodfrugter, noget grønt fra fryseren og et blomkål fra supermarkedet giver det denne ugemenu:

Marinerede rødbedestrimler
og pasta

Syvsuppe
med rosmarinbrød

Kims røde karrysovs
med ris og ærter

Mexikanske champignoner
med kartoffelmos

Lynstegte grønkålsskud med rosiner og piniekerner
og pasta

Spinatbouillabaise

Kikærte-pandekager
med samosa-kartofler

Marinerede rødbedestrimler
og pasta

Syvsuppe
med rosmarinbrød

Kims røde karrysovs
med ris og ærter

Mexikanske champignoner
med kartoffelmos

Lynstegte grønkålsskud med rosiner og piniekerner
og pasta

Spinatbouillabaise

Kikærte-pandekager
med samosa-kartofler
Tilføj kommentar