11
Nov
2016
Ugemenu november 2016
Skrevet af KarenJeg har tømt nyttehaven for porrer, rødbeder og selleri, der nu står og hygger sig sammen med æblehøsten i 'det store køleskab' - en stak kasser på nogle havestole under et tæppe i et hjørne på vores overdækkede terrasse. Porrer og selleri rimer på gule ærter, så det må vi ha' på menuen - to gange, fordi gule ærter laves bedst i store portioner og bare bliver bedre af at stå. Vi kalder det 'andendags-guleærter', men reelt har vi altid en anden ret eller to i mellem, så det burde nok hedde 'gamle gule ærter'...

Basmato-risotto med porrer og broccoli

Gule ærter

Rosenkål med ingefær og mandler
og pasta

Gule ærter

Ris med Kims røde karrysovs
og grønne ærter

Grønkål med tomat og hvidløg
med pasta

Sorte bønner med chili og koriander
i pandekager med grøn salat og guacamole

Ovnbagt hokkaido-græskar med persillepesto
og lun linsesalat
Tilføj kommentar